|
| Bölümle ilgili. | |
|
+6HayLey.KauLitz(: Mrffh* Shameless. İRem*Hudqens ^damLa .. _> ecE. 10 posters | Yazar | Mesaj |
---|
ecE. Şebek xD
| Konu: Bölümle ilgili. Cuma Ara. 12, 2008 5:47 pm | |
| Adım : Yaşım: Burcum : Mesleğim : Hobilerim : Nereden : Siteyi Nereden Duydum : Dinlediğim müzik türü[leri]: Dinlediğim grup ve ya sanatçılar:Bunlara Ek Olarak İstediğinizi Ekleyebilirsiniz | |
| | | ^damLa .. _> Admin
| Konu: Geri: Bölümle ilgili. Cuma Ara. 12, 2008 5:48 pm | |
| Tabiiki buraya :D kendinize ait başlıklar acabilirsiniz. :D | |
| | | İRem*Hudqens Moderatör
| Konu: Geri: Bölümle ilgili. Cuma Ara. 12, 2008 7:20 pm | |
| Adım : İRem Yaşım: 12 (Şubatta 13) Burcum : KOVA Mesleğim : Öğrenccii xD Hobilerim : SiteLerde tkılmak :D Nereden : Tokat Siteyi Nereden Duydum : dmLa 'dan nerden oLceek:D Dinlediğim müzik türü[leri]: Pop , Rock Dinlediğim grup ve ya sanatçılar: Vanessa Hudgens ,Ashley Tisdale , Hande Yener , Grup HEPSİ ! | |
| | | Shameless. ChatBox Moderatörü
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 31 Nerden : Antalyanın gobeğee Lakap : AYB[ee] Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Bölümle ilgili. Cuma Ara. 12, 2008 8:23 pm | |
| Adım :Aygün Yaşım:15 Burcum :ikizler Mesleğim :öğrenciii Hobilerim :internet-DANS-gitar çalmak Nereden :Antalya Siteyi Nereden Duydum :Damla'm sağolsun o verdi Dinlediğim müzik türü[leri]:ROCK&Arabesk Dinlediğim grup ve ya sanatçılar:The Cranberries,hayko,şebo,ea,paramore,fall out boy,simple plan,sum41,marilyn manson,evanescence,the rasmus,metallica,Linkinpark !,GREENDAY'm,fireflight,kreş,asfalt dünya,ibrahim tatlıses,britney'm,ashley'm,feridun düzağaç
En son Shameless. tarafından C.tesi Ara. 13, 2008 7:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | Mrffh*
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 30 Nerden : Kadıköy(A) Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Bölümle ilgili. Cuma Ara. 12, 2008 9:31 pm | |
| Adım :Merve Yaşım:15(2oo9'da olcak) Burcum :Aslan Mesleğim :ajdarfanatiköğrenci Hobilerim :müzikdinlemek Nereden :Dönülmezakşamınufkudan:D: Siteyi Nereden Duydum :Ecc verdi:-.-: Dinlediğim müzik türü[leri]:Undergraund rap,rock işte metal'e kaçmam:-.-: Dinlediğim grup ve ya sanatçılar:Sansar,Pit1o,Paramore,Green day,Linkin park,evanescence | |
| | | HayLey.KauLitz(:
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 29 Nerden : Scream Hallelujah takılıom. Lakap : HeyLi - Sünger Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Bölümle ilgili. Cuma Ara. 12, 2008 10:03 pm | |
| Adım :Aynur Yaşım:13 Burcum :Başak Mesleğim :Öğrenci Hobilerim :internet-box Nereden : Antalya Siteyi Nereden Duydum :Aygün Dinlediğim müzik türü[leri]:rock Dinlediğim grup ve ya sanatçılar:tokio hotel,paramore The Cranberries,hayko,şebo,ea,fall out boy,simple plan,sum41,marilyn manson,evanescence,the rasmus,metallica,Linkinpark !,GREENDAY'm,fireflight,kreş,asfalt dünya | |
| | | Мîśś ŠмîLέ .Sea*
| Konu: Geri: Bölümle ilgili. Cuma Ara. 12, 2008 10:23 pm | |
| Adım : seLcen.. :D Yaşım: 15 Burcum : yay Mesleğim : kaldırım mühendisii.. Hobilerim : dans müzik şarkı söylemek v.b. Nereden : cehennemin dibi :D kyseri[/colo Siteyi Nereden Duydum : [color=indigo]dmla dedi Dinlediğim müzik türü[leri]: emocore & scremo & rock Dinlediğim grup ve ya sanatçılar: my chemical romance,paramore,30 seconds to mars,EMRE AYDIN.M | |
| | | Yqmr* Moderatör
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 30 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Bölümle ilgili. Cuma Ara. 12, 2008 10:54 pm | |
| Adım :Yağmur Yaşım:15 Burcum :Başak Mesleğim :Öğrenci Hobilerim :PC,Sinema,Müzik... Nereden :İstanbul Siteyi Nereden Duydum :Damladaan Dinlediğim müzik türü[leri]:Pop,,Rock Dinlediğim grup ve ya sanatçılar:Ashley Tisdale,Jonas Brothers,Şebnem Ferah,Beyonce,Avril Lavigne | |
| | | ^damLa .. _> Admin
| Konu: Geri: Bölümle ilgili. C.tesi Ara. 13, 2008 1:18 pm | |
| | |
| | | CarpathianForest
| Konu: Geri: Bölümle ilgili. C.tesi Ara. 13, 2008 1:39 pm | |
| Adım :Seyfican xDYaşım:15Burcum :BaşakMesleğim :Henüz bişe yok ztn yapabilceğim bişede yok ^^Hobilerim :Gitar,Müzik,Berbat espiri yapmak Nereden :İstanbulSiteyi Nereden Duydum :Yağmur...xDDinlediğim müzik türü[leri]:Black MetalDinlediğim grup ve ya sanatçılar: Carpathian Forest,Bathory,Behemoth,Behexen,Darkthrone,Gorgo,Marduk,Mayhem,SatyRicon,Taake,Venom,..
En son CarpathianForest tarafından C.tesi Ara. 13, 2008 1:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Canım skıldı xD) | |
| | | twiggX Admin
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 31 Nerden : İstanbul'un bağrından =P Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Bölümle ilgili. C.tesi Ara. 13, 2008 2:26 pm | |
| | |
| | | | Bölümle ilgili. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |