babam bilg.de annem tv izlio bnde mal mal oturuyorum ben:baba kalk bilgden len :D babam:hayır ben:hmm okaa.anne sen o zaman şimdi bağa kumandayı veriyosun yiirım annem:hayır ben:varya bni delirtmeyin.yoksa ben sizi delirtirim sabah uyndıınzda bakırköy civarındaki birbirinden beyaz odaların birinde uyanırızsınz annem&babam: ben:neyse hadi görüşürük.
Mrffh*
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 30 Nerden : Kadıköy(A) Kayıt tarihi : 12/12/08
Konu: Geri: Diyaloglarınız ? C.tesi Ara. 13, 2008 10:19 am
Yarıldım :D Otobüsdeyiz sürekli aynı şarkı çalıyo "Seviyorum seni aşkım sen bilmezsin,sevmiyorsan git gözüm görmesin" Ben bağırarak (feci sıkıldım):Lan yeter adamın aşkına karşılık verin Otobüs:Kop+Şaşırma
Мîśś ŠмîLέ .Sea*
ben: laptoptn tuşunu kırdım ne yapmalıym :D gözde : mal mısın gözde: sormak hata ben : asadasadas :Dabim azıma etcek. gözde: amin amim ben : a nokta q :D
Shameless. ChatBox Moderatörü
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 31 Nerden : Antalyanın gobeğee Lakap : AYB[ee] Kayıt tarihi : 12/12/08
mervecim süpermiş :D şimdi VİCDAN diye bi filme gittik adamla kadın sevi.io işte sonra adamın karısı basıyo onları Adam: Sende gell !! Ben:bende geleyim mi sinema salonu&arkadaşlar : iptal xd
Mrffh*
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 30 Nerden : Kadıköy(A) Kayıt tarihi : 12/12/08
Yarıldım bende geliyimmi Geçen gün okuldaykene Murat hoca:Çocuklar size şiir yazdım.. Ben:(sessizce)B.ku yedik (sesli)Çok MERAK ediyoruz (: MuratHoca:En çok gözlüklğ öğrencilerimi birde merveyi seviyorum kız her şeyimi merak ediyo meraklı melahat:D: Ben:yok.. yok.. herşeyinizi öğrenmiyim ben Sınıf:yarıl
HayLey.KauLitz(:
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 29 Nerden : Scream Hallelujah takılıom. Lakap : HeyLi - Sünger Kayıt tarihi : 12/12/08
Konu: Geri: Diyaloglarınız ? Paz Ara. 14, 2008 10:28 am
buse: yaa kimin şeyi var... merve: herkesin şeyi var buse biz: iptal.. --- hoca geldi resimlerimzi çekiyo... Mehmet poz veriyo.. Mehmet: Hocam birde şöyle 3'ten geriye sayın Hoca: Mehmet döverim seni ! :D Biz: koptuk --- Müdür uzaktan geçiyo öğLe yemeği...
Duhan: Durun ben bi müdüre afiyet olsun diyim.. Mert: Ne biliyon yemeğe gittiğini Duhan: Boşver oğlum öğle yemeği değil mi ? Mert: Ya oruçsa ne bo* yicen ? Duhan: Hıııı.... Biz: Duhan(bağırarak): Allah kabul etsin hocam Biz:
Shameless. ChatBox Moderatörü
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 31 Nerden : Antalyanın gobeğee Lakap : AYB[ee] Kayıt tarihi : 12/12/08